Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı; âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen mekanizma sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin tarafı gün, yangın bapları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Olası bir felaketle önlaşıldığında bünyeda kâin insanların hariçya yangın kapısı hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi muhtevain rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kanatlar içinde usturuplu yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin destek plakaları mevcuttur.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin de problemsiz çalıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın Kapkaloriın Yangın Merdiveni Kapısı üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar Yangın Kapısı Fiyatları ivedili gidiş simultane kapının muhtemel olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yanı nöbet opsiyonel olarak alınan hidrolik karakol ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara mütenasip halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek için önem taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına münasebet olan üslup sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz faik mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page